Info

Tarjoamme Mikkelin keskustan tuntumassa laadukasta majoitusta lomailijoille ja työmatkustajille. Edullisen hintatason, hyvän varustelun ja erinomaisen sijainnin ansoista Hotelli Uusikuu on hyvä vaihtoehto niin opiskelijoille, lapsiperheille, seuroille ja ryhmille kuin kulttuuri- ja työmatkailijoille.
Hotelli Uusikuussa majoitut monipuolisten kulttuuri- ja vapaa-ajan mahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Hotellin ympäristössä kulttuurielämyksiä tarjoaa konsertti- ja kongressitalo Mikaeli ja Mikkelin Teatteri. Urheilu- ja harrastus mahdollisuuksia puolestaan mm. Saimaa Stadium, Ikioma Areena, Mikkelin Ravirata ja Sport Forum. Lisätietoja Kalevankankaan monipuolisista mahdollisuuksista tästä.
Hotelli Uusikuun takapihalta pääset nauttimaan Kalevankankaan ulkoreiteistä ympäri vuoden.
Mikkelin keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

​​​​​​​
Liigakiekkoa majoittujille!

Hotelli Uusikuu tarjoaa majoittujilleen ilmaisen seisomapaikkalipun Jukurien runkosarjan kotiotteluun majoituksen osuessa kotipelipäivälle.

Runkosarja päättyi 12.3.2024. Playoff-liput täältä.


Hyvä tietää

Miten kirjaudun hotelliin?

Saat varauksen jälkeen vahvistuksen, josta löydät huoneen numeron sekä ovikoodin. Ovikoodilla pääset sisään huoneeseen saapumispäivänä alkaen klo 16 ja koodi lakkaa toimimasta uloskirjautumispäivänä klo 12. Hotellissa ei ole erillistä pääsisäänkäyntiä, vaan voit mennä suoraan hotellihuoneesi ovikoodillasi. Koodilaite on hotellihuoneen oven vieressä.


Pysäköinti

Sähköautojen / Plug-in hybridien latauspistokkeen latausapplikaation voi ladata täältä. Asiakkaidemme käytettävissä on yksi latauspistoke, jossa voi ladata samanaikaisesti kahta ajoneuvoa. Latauksen hinta on 0,25 € / kWh.

Lisäksi hotellin edustalla on runsaasti pysäköintipaikkoja vapaasti asiakkaiden käytettävissä.


Mistä saan aamiaista?

Halutessasi voit tilata aamiaispaketin huonevarauksen yhteydessä. Aamiainen toimitetaan huoneeseen valmiiksi. Aamiaspaketit toimittaa hotellille Uutta Elämää kahvila. Teethän tilauksesi hyvissä ajoin etukäteen.

Basic aamiaispaketti sisältää: Täytetty voileipäleipä, riisipiirakka tai suolainen pasteija, keitetty kananmuna, jogurtti, mehu, suola, aterimet ja kahvimuki.

Kahvia ja teetä löytyy kaikista huoneistamme.

Uutta Elämää kahvila palvelee tien toisella puolen arkisin klo 8.30-16.00. Lounas arkisin klo 10.30-14.30.

Huom. viikonlopun aamiaisen sisältö voi poiketa yllä mainitusta.


Huonevarustelu

Huonevarusteluun kuuluu mm. jääkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, tv ja hiustenkuivain. Huoneissa tilavat säilytysjärjestelmät. Kaikissa huoneissa tilava wc ja suihkukaappi. Perhehuoneissa liinavaatteet neljälle hengelle.


Lemmikit

Hotellissamme ei ole lemmikkihuoneita. Lähin lemmikkihoitola on pieneläinhotelli Pöksyn Pesä.


Internet

Hotellin asukkailla käytettävissä ilmainen wi-fi. Käyttäjätunnukset löydät huonekansioista.


Yleiset tilat


Sauna

Hotellin alimmassa kerroksessa on kaksi saunaa hotellin asukkaiden käytettävissä. Saunat lämpeävät maanantaista torstaihin klo 18-21. Tiloihin pääsee kulkemaan omalla ovikoodilla.

Hotellin asiakaspalvelu

Hotellin toimisto on avoinna arkisin klo 9-15. Toimisto sijaitsee hotellin katutasossa. Toimiston puhelinnumero 044 7115 441.

Ongelmatilanteissa vartiointiliikkeen hälytysnumero palvelee 24/7. Numero on tarkoitettu vain ongelmatilanteisiin. Numeron löydät huoneen hotellikansiosta.